Communiekleding Berlaar

Bent u op zoek naar communiekleding voor jongens of meisjes in regio Berlaar? Kom dan zeker eens langs bij Viktorientje in Putte.

Viktorientje (nabij Berlaar) biedt u al jaren een van de grootste collecties communiekleding en schoenen. Elk jaar selecteren we met zorg een originele collectie van de bekendere merken. We staan u bij met raad en daad bij, bij het maken van uw keuze. En ook de broers en zussen van de communiekanten en lentefeestelingen worden niet vergeten!


Viktorientje: specialist in kleding voor communie in Berlaar

Wij zijn reeds vele jaren specialist in communiekleding in regio Berlaar. Onze communiekleding wordt elk seizoen met de grootste zorg uitgekozen in binnen- en buitenland. Wij houden rekening met de nieuwste trends voor communicanten en hebben verschillende stijlen in ons gamma. Koopt u de communiekleding bij ons, dan krijgt u onze service erbij. Deze is voor ons van het grootste belang!

Viktorientje: mooie en eigentijdse kleding, een zeer ruim aanbod en uitmuntende service voor onze klant: “niets is ons teveel”.

Bij Viktorientje vindt u communiekleding van onder andere deze merken: Armani, Aston Martin, Blue Bay, Denny Rose, Eleven Paris, Mc Gregor, Guess, Lamborghini, Riverwoods, Staxo, en nog vele andere.

Bij communiekleding horen ook bijpassende communieschoenen. Viktorientje biedt je ook een mooie collectie schoenen aan van onder andere deze merken: Armani, Clarys, Tommy Hilfiger, RTB, Love, en nog veel meer.

Slide 1

COMMUNIEKLEDING INSPIRATIE

Communiekleding vinden voor uw dochter of zoon is vaak een hele zoektocht, zowel online als in verschillende winkels. Bij Viktorientje (regio Berlaar) willen we u het zo makkelijk mogelijk maken. We hebben online een lookbook gecreëerd met het grootste deel van onze communiekleding-collectie. Zo kan u eenvoudig en op uw gemak een kijkje nemen in alle communiekleding die we hebben voor uw kind. We vullen ons lookbook ook regelmatig aan, dus kom gerust eens opnieuw een kijkje nemen om nieuwe communiekleding te ontdekken.

U kan u uiteraard ook laten inspireren in onze communie-winkel in Putte (bij Berlaar). Kom gerust langs en we helpen u graag verder en geven professioneel advies in het samenstellen van de perfecte communie-outfit.

onze communiekleding merken

Bij de keuze van onze merken voor communiekleding proberen wij elk seizoen een goede mix te bieden van gevestigde waarden en nieuwe fashionable merken en dit met oog voor duurzaamheid, milieu, mens- en dierenwelzijn. Zo kiezen wij bewust zo veel mogelijk voor merken die in Europa produceren met Europese stoffen. Wij verkopen geen echt bont (zelfs geen klein stukje pels aan een kledingstuk) en wij gaan op zoek naar ecologisch verantwoorde producten. Zo verkopen we ook vegan sneakers, evenals sneakers van gerecycleerde materialen.

VIKTORIENTJE

MECHELBAAN 624

2580 PUTTE

015 75 51 86

info@viktorientje.be

WOE-VR 10-12 en 13u30-18u30

ZA 10-18u

ZO* 10-12u30

MA-DI gesloten